Beauty by Maureen stopt

Deze titel zal voor sommige totaal onverwacht komen. Want ja Beauty by Maureen stopt, het is genoeg geweest.
Steeds vaker had ik geen zin meer om artikelen te schrijven, omdat onder andere mijn blog me niet meer aansprak. Hier kwamen nog wat dingen bij en uiteindelijk na lang denken heb ik besloten om te stoppen met BBM. Ga je dan helemaal stoppen? Nee ik ga verder onder een nieuwe naam, met een nieuwe blog, nieuwe content en een nieuw YouTube kanaal. Want ja ook mijn oude kanaal stopt.
Mijn nieuwe blog is totaal anders dan BBM het oogt frisser en professioneler ook vind ik het thema erg mooi. Begrijp me niet verkeerd mijn huidige thema vond ik ook erg mooi, maar dit thema wou ik gewoon niet meenemen.

Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als je mij zou volgen op mijn nieuwe blog, hiervan ga ik nu ook de naam bekend maken.
Tromgeroffel.. Mijn nieuwe blog heet.. Beautycreatures.. Hier vindt je vooral veel beauty, maar ook een tikkeltje lifestyle.
Mijn blog heeft nu dus iets meer te bieden dan beauty, en dat maakt het denk ik leuker voor alle soorten meiden en vrouwen.
En wie weet ook mannen 😉 Ik hoop met mijn nieuwe blog mensen een vorm van ontspanning te bieden zodat ze even helemaal weg zijn.

Tot slot wil ik jullie bedanken voor de leuke 2 jaar die BBM bestond, bedankt dat jullie mijn blog iedere keer weer bezochten.
Met veel plezier heb ik artikelen voor jullie geschreven en dit alles zet ik dus voort.

Nieuwe website: https://www.beautycreatures.nl
YouTube kanaal: Beauty Creautures