Winnares winactie hangmat/hangstoel

Lieve meiden,

Bedankt dat jullie hebben meegedaan aan de winactie. Zelf vond ik het erg leuk om deze te doen in samenwerking met Tropilex.
Vandaag is het dan zover de winnares wordt bekend gemaakt. Uit alle inzendingen van mijn site en Youtube kanaal is de volgende naam naar voren gekomen.

Gefeliciteerd: Anita H.

Jij hebt een hangmat of stoel naar keuze gewonnen. Zou jij via het contactberichtje contact met mij kunnen opnemen?
Op de website van Tropilex kun je een hangmat of hangstoel uitzoeken.: https://www.dehangmat.nl/tropilex/   Als je dit gedaan hebt kun je de link samen met je adresgegevens via het contactformulier naar mij toe sturen. Dan zorg ik dat deze naar je opgestuurd wordt!!

Iedereen bedankt voor het meedoen, hou mijn site in de gaten voor toekomstige winacties.